Dochteronderneming De Kuyper, Team Products, wijzigt naam om expertise in de productie van alcoholische emulsies en spirits te benadrukken

29 april 2024 13:01

Dochteronderneming De Kuyper, Team Products, wijzigt naam om expertise in de productie van alcoholische emulsies en spirits te benadrukken

Dochteronderneming van De Kuyper Royal Distillers, Team Products heeft per ingang van 1 mei 2024 haar naam gewijzigd naar DCS Solutions (Dutch Cream & Spirits Solutions). Met deze wijziging zal Dochteronderneming DCS Solutions zich beter kunnen profileren als aanbieder van B2B-oplossingen in zowel de productie van alcoholische emulsies als spirits, terwijl ook eer wordt betoond aan het Nederlandse erfgoed, dat een hoeksteen blijft van haar identiteit. DCS Solutions opereert vanuit haar eigen hypermoderne productiefaciliteit in Middelharnis.

"Onze visie op de toekomst is helder: terwijl De Kuyper zich toelegt op het perfectioneren van 'The Cocktail' en het bouwen van wereldwijd leidende likeurmerken, bouwt DCS Solutions door aan de toekomst als dé specialist in alcoholische emulsies," aldus Mark de Witte, CEO van De Kuyper Royal Distillers. "Ik ben ervan overtuigd dat DCS Solutions uitblinkt in het navigeren door de complexe B2B-landschappen en onze klanten een ongeëvenaarde service en producten biedt.”

"We zijn ervan overtuigd dat onze vernieuwde opzet en naam, DCS Solutions, perfect passen bij onze zakelijke en strategische doelen," zegt Larry Fekkes, Managing Director bij DCS Solutions. " Het onderstreept onze vastberadenheid om de B2B-markt beter te bedienen en onze flexibiliteit te tonen in een voortdurend veranderende markt.”

"Het voormalige TEAM PRODUCTS geniet internationale faam voor haar productie van spirits, creams, advocaat en flavours voor zowel private labels, B2B als de voedingsindustrie. Met zijn hypermoderne productiefaciliteiten in Nederland levert DCS Solutions topkwaliteitsproducten wereldwijd.”

"De productiefaciliteit in Middelharnis is al meer dan acht jaar op rij BRCAA-gecertificeerd en is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige producten. Diensten omvatten het ontwikkelen van op maat gemaakte recepten, supply chain management en bottel- en distributie mogelijkheden. Bovendien biedt Middelharnis opties voor koosjer, biologische en vegan productformuleringen om te voldoen aan diverse consumentenvoorkeuren."

Voor meer informatie over DCS Solutions, onze werkwijze en ons uitgebreide aanbod, bezoek www.dcssolutions.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.