Arbeidsbemiddelaar Olympia en AFC Ajax bundelen krachten

1 mei 2024 11:21

Arbeidsbemiddelaar Olympia en AFC Ajax bundelen krachten

Olympia is de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd

Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, heeft vandaag met trots aangekondigd dat ze Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd worden.

Deze strategische samenwerking verbindt twee Nederlandse organisaties die een passie delen voor het identificeren en ontwikkelen van toekomstig talent en de maatschappelijk impact die ze maken. Samen maken ze werk van de toekomst.

De samenwerking tussen Olympia en AFC Ajax is veel meer dan alleen een sponsoring. Beide bedrijven vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst, of het nu gaat om jonge voetballers op het veld of werkzoekenden in de samenleving.

Olympia helpt mensen aan werk dat ertoe doet. Werk dat voor iedereen op een andere manier van betekenis is. Daarmee maakt Olympia we iedere dag positieve impact op mens, maatschappij en economie. De jeugd is de toekomst. In de sport, en op de arbeidsmarkt. Als hoofdsponsor van de Ajax Jeugd zet Olympia zich in om jong talent te ondersteunen en ontwikkelingskansen te bieden.

Ook voor de Olympia vestigingen in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen biedt deze samenwerking kansen. Ondernemer Kor Visser deelt dan ook het enthousiasme. “In Friesland zijn we een gevestigde naam. Klanten en uitzendkrachten weten ons te vinden. Maar dat we nu ook landelijk zo zichtbaar worden, is natuurlijk geweldig. En lokaal kunnen we er heel goed op inspelen. Hoe tof is het als wij straks met goede relaties wedstrijden kunnen bezoeken, ballenjongens- of meisjes kunnen leveren, een gesigneerde bal kunnen verloten onder fans of wat dan ook. De mogelijkheden zijn enorm.”

Olympia en AFC Ajax versterken kansen voor jong talent

Ajax staat bekend als 's werelds meest productieve opleidingsclub. In hun trainingscentrum De Toekomst, dagen trainers voetbaltalent uit en begeleiden ze hen om het beste uit zichzelf te halen.

Als één van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland streeft Olympia ernaar om niet alleen de sportieve vaardigheden van de jeugd van Ajax te verbeteren, maar ook hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen. Zo worden ze voorbereid op een succesvolle toekomst, zowel binnen als buiten het voetbalveld.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.